2015. június 20., szombat

Prológus


Faith-Anne Rhodes.
Valakinek ez a név sokat mond, valaki, aki legalább egyszer betévedt New Yorkba, hallott róla, valaki, aki bulizni akart a gazdagok körében, ismerte…
Vicces, mert inkább úgy kéne rá kérdezni, hogy ki nem ismeri őt? Kezeket fel emberek! Ha körbe néznénk, egyet se látnánk feltartva.
Vagy mégis?
Ott hátul, az a magas srác, göndör hajjal, zöld szemekkel, fekete, félig kigombolt inggel, fekete farmer gatyával ül az utolsó sorban. Furcsán pillant másokra, hisz ő sose hallott még a Mi Faithünkről.
Vajon mit gondolhat most? Mit gondolhat a többi jelenlévő róla?
Egy biztos… ha valaki közel kerül Faithez, először még jónak látja, de később megbánja.
Szóval te, ott hátul! Jól vigyázz, ha a megismerésére fáj a fogad!


Faith-Anne Rhodes egy Upper East Side-i gazdag család lánya. Destiny, a legjobb barátnője, kinek pasija James McVey, az iskola football csapatkapitánya. Ki gondolta volna? Destiny a suli legszebb, legmenőbb csaja, mindenki szívesen a helyébe lépne, ám nehéz túlkerekednie Faithen, aki mindig - akarata ellenére is - a középpontban van. Nincs olyan ember ki ne szeretné, csodálná őt. Bár Faithnek is meg van a sötét oldala. Zűrös élete, az úgynevezett barátai és a családja eléggé megnehezíti a dolgát, de valahogy mindig jól jön ki a kavarásokból. Kivéve mikor egy olyan dolog történik, ami nem csak az ő életét, hanem mindenki másét is megváltoztatja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése